Dragi clienți și vizitatori, vă informăm că în perioada 13.08.2020 - 25.08.2020 PreppieLook se va afla în concediu de odihnă. Toate articolele comandate în perioada respectivă vor fi procesate și vor intra în producție începând cu data 26.08.2020.
Vă mulțumim pentru înțelegere

Tricou Kings Queens Are Born in November

Tricou Kings Queens Are Born in November
Pentru:
Selectați culoarea:
Verifică Ghidul de Mărimi
adaugă în coș


Tricoul este fabricat dintr-un bumbac fin, 100% bumbac care este foarte plăcut la purtare. Are gramaj mediu între 145-160 g/m2.
Guler rotund, din material raiat, partea interior-spate a gulerului prezintă bandă de întarire și cusătură de la umeri întărită.
Model cu croială tubulară fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată.

  • Descriere
  • Tabel mărimi
  • Întrebări și comentarii

Tricou imprimat Kings/Queens Are Born in November - Regii / Reginele sunt născuți în noiembrie. Dacă dorești să-ți schimbăm luna de pe tricou, lasă-ne un mesaj la observații din coșul de cumpărături

 

Printul este realizat cu cea mai nouă tehnologie pe piată, imprimare digitală direct pe tricou (textil). Printul fiind plăcut la atingere, fin și necauciucat ( în cazul textilelor albe sau dechise la culoare, care nu au nevoie de strat de alb) sau fin și cauciucat (în cazul textilelor închise la culoare, care au nevoie de strat de alb).
Instrucțiuni de Spălare: Tricoul se spală pe dos la temperaturi de 30˚C, nu se lasă la înmuiat. Călcarea trebuie facută pe partea interioară a tricoului. De asemenea, nu se recomandă călcarea în zona printului cu aburi.

Produse asemănătoare