Tricou Harley Davidson

Tricou Harley Davidson
Pentru:
Selectați culoarea:
Verifică Ghidul de Mărimi
adaugă în coș


Tricoul este fabricat dintr-un bumbac fin, 100% bumbac care este foarte plăcut la purtare. Are gramaj mediu între 145-160 g/m2.
Guler rotund, din material raiat, partea interior-spate a gulerului prezintă bandă de întarire și cusătură de la umeri întărită.
Model cu croială tubulară fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată.

  • Descriere
  • Tabel mărimi
  • Întrebări și comentarii

Tricou Harley Davidson este un producător american de motociclete, fondat în Milwaukee, Wisconsin în 1903. 

Unul dintre cei doi mari producători de motociclete americane care au supraviețuit Marii Depresiuni (împreună cu indienii), compania a supraviețuit numeroaselor acorduri de proprietate, aranjamente subsidiare (de exemplu, Aermacchi 1974-1978 și Buell 1987-2009) și calitatea produselor, precum și concurența globală intensă, devenind unul dintre cei mai mari producători de motociclete din lume și un brand iconic cunoscut pentru urmăririle sale loiale.

Printul este realizat cu cea mai nouă tehnologie pe piată, imprimare digitală direct pe tricou (textil). Printul fiind plăcut la atingere, fin și necauciucat ( în cazul textilelor albe sau dechise la culoare, care nu au nevoie de strat de alb) sau fin și cauciucat (în cazul textilelor închise la culoare, care au nevoie de strat de alb).
Instrucțiuni de Spălare: Tricoul se spală pe dos la temperaturi de 30˚C, nu se lasă la înmuiat. Călcarea trebuie facută pe partea interioară a tricoului. De asemenea, nu se recomandă călcarea în zona printului cu aburi.

Produse asemănătoare